Nowości
Aktualizacja programów
- Infix PDF Editor 5.15, 18.5.12
- All In One Keylogger 3.6, 17.5.12
- FinePrint 7.04, 19.4.12
- pdfFactory 4.64, 19.4.12
- pdfFactory Pro 4.64, 19.4.12
FinePrint 6.20
- Zaloguj się lub utwórz konto, by odpowiadać
Nevím, jestli je verze 6.20 cestou vpřed. Vadí mi, že na panelu nejde zvolit počet kopií a nevidím, na kterou tiskárnu tisknu. Vrátil jsem se k verzi 6.15.
Počet kopií je vidět v pravém horním rohu náhledu (viz. přiložený obrázek), po kliknutí na tento roh můžete změnit počet kopií a způsob jejich tisku.
| Załącznik | Wielkość |
|---|---|
| fineprint.png | 33.42 KB |
Pokud bych měl kamkoli zbytečně klikat nebo najíždět myší, abych zjistil na kterou tiskárnu tisknu, tak nemusím FinePrint používat. Mohu se zabývat úpravou tisku přímo v programech ze kterých tisknu.
Ještě více mi vadí, že ve verzi 6.20, oproti předchozím verzím, nejde vybrat počet kopií přímo v panelu (vlevo).
Hlas uživatelů byl vyslyšen a ve verzi 6.25 je jméno tiskárny zpět na panelu. Zobrazení jména tiskárny je možné zapnout/vypnout ve Windows registru:
HKCU\Software\FinePrint Software\FinePrint6\FinePrinters\FinePrint\ShowDestPrinterNames = 0: skrýt jméno tiskárny z hlavního panelu, zobrazit jako tooltip tlačítka tisku = 1: zobrazit jméno tiskárny na hlavním panelu (výchozí hodnota)
- Zaloguj się lub utwórz konto, by odpowiadać

Autoři se rozhodli sjednotit vzhled programu s pdfFactory a seznam tiskáren skryli pod ikonu tiskárny. Dle jejich vyjádření se jméno tiskárny objeví do 1/2s jako tooltip po najetí myši na ikonu tiskárny nebo v dialogu po kliknutí na ikonu tiskárny (pokud si ho necháte zobrazit). Nám se to taky moc nelíbí, ale je to rozhodnutí autorů, které respektujeme.
Vaši reakci na tuto změnu můžete napsat přímo autorům na support@fineprint.com.
Luděk Mokrý
Mokry Systems, s.r.o.